Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2018

Lapsiperheen matkustaminen.

Matkustan paljon, mä olen todella hyvä löytämään matkoja halvalla. Tai no mikä on halpaa. Muutama ehto mulla on kun matkustamiseen.

Ensimmäinen ehto on se, että hotellin pitää olla hyvä ja toinen on se, että hotellissa on All inclusive, eli siis supertäyshoito. Kun lapsiperhe matkustaa niin ehdoton edellystys on valmis ruoka viidesti päivässä, ei tartte hakea lasten kanssa aina ruokapaikkaa, paljon kätevämpi. Eikä tartte käyttää käteistä tai pankkikorttia mukana.

Lisäksi paremmissa hotelleissa on vartijat ja turvallisuus tänä päivänä on tärkeintä.

Teen monesti niin kun näitä terrori-iskuja on tapahtunu et meen välittömästi turvatarkastuksesta kansainväliselle puolelle. Sillä on turvallisempana tietenkin.

Säästän aika paljon niin tämä mahdollista.  Se on esim mahdollista kun tekee kuukausittainsen budjetin siitä on helppo nipistää rahaa säästöön. Ynm!

5 kommenttia:

  1. Laitoin sinulle viestiä Facebookkiin mutta et ole lukenut sitä. Tiesitkö, että Tina Pakalen on kirjoitellut Eikka Lehtosaarelle ja pyydellyt soittamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän että laittoi uuden puhelinnumeronsa johon Eikka soitti. Oli laittanut lukemattomia kirjeitä ennen kuin soitti. Tiedän koko keskustelun ja mitä ovat puhuneet.

      Poista
  2. Oletteko naimisissa. Pitääkö paikkansa, että olette salaa menneet naimisiin viime heinäkuun lopussa ja olet pitänyt tyttönimesi?

    VastaaPoista
  3. Kuka olet kun tiedät niin paljon asioita!

    Mistä olet kuullut noi Tinan laittamat jutut ja lukuisat tapaamiset yritykset?

    Oletko Eikan joku ystävä?

    En kommentoi mun parisuhdeasiaa sosiaamisessamediassa mitenkään, mutta Eikka on todistanut oikeidessa ja se on julkista tietoa. Pyydä E todistus Stadin hovioikeudesta vuodelta 2017. Niin Eikka kertoo siellä totuuden. Se on ihan julkista tietoa.

    enkä enää kommentoi Eikasta mitään. Tiedän kyllä kaiken.


    Terkuin Jarna

    VastaaPoista
  4. Omistatko vielä moottoripyörän?

    VastaaPoista

Laitathan vain asiallisia viestejä.